Nejnovější recenze ze sekce Měniče napětí do auta
- Rychle dodaní produktu.
Maká, jak má.
Při vypnutém spínači měniče a připojení baterie ke svorkám dojde k nabití vstupního kondenzátoru - přeskočí jiskra, je to normální jev, jiskra není příliš velká, kontakty nečernají. Po zapnutí spínače výtupní napětí naběhne do 2 sekund.
Vlastní spotřeba měniče je kolem 11 W (0,8 A při 13,6 V).
S malou zátěží 24 W jsem změřil účinnost 61 %
S velkou zátěží 1 kW i s maximální zátěží 1,4 kW mi vyšlo 88 %
Při vyšších zátěžích se ventilátor měniče zapne na plno, při poklesu zátěže se ihned vypne - tj. nedochlazuje, nesleduje teplotu uvitř, jen se řídí dle zátěže - za to strhávám půl hvězdy v celkovém hodnocení.
Vypnutí výstupu při max. odběru, který jsem měl 1,4 kW, nastalo při poklesu svorkového napětí pod 11,5 V, což je v pořádku. Ale nikterak toto není indikováno LEDkami. Dále svítí zelená a podpětí není indikováno nijak. Mohla by třeba občas bliknout červená například. Ale nedělá to. Zvýšení svorkového napětí tento stav nezmění. Pomůže jen vypnutí a zapnutí spínače měniče. Za to dávám další půlhvězdu dolů.
Ale jinak jsem s měničem spokojený a budeme se kamarádit.
Měřil jsem multimetrem DC napětí na svorkách baterie (Vbat), klešťovým ampérmetrem DC proud z baterie, Výstupní napětí (Vac) multimetrem, výstupní výkon (Pout) domácím měřičem spotřeby. Tvar výstupního napětí sledován osciloskopem. Výsledky jsou tyto:
Vbat; Ibat[A]; Vac; Pout[W]; Zkreslení výstupního napětí ; Režim
13,60; 0,0; 0; 0; --; Vypnuto
13,59; 0,8; 230; 0; --; Zapnuto naprázdno
13,54; 2,9; 229; 24; Nepozorováno; Zatěž vláknová žárovka 25 W
12,0; 100; 235; 1065; Ořezávání vrcholu o 10 V; Horkovzdušná pistole na prvním stupni výkonu
11,5; 138; 238; 1399; Ořezávání vrcholu o 15 V; Horkovzdušná pistole na druhém stupni výkonu (dle štítku má příkon max. 1500 W)
- Sice velký ale super
- lehký
- výkonný
Neskutečný čínský klump. Do zásuvek nejde zastrčit nic. Buď tam šnůra nejde zastrčit nebo tam nedrží. Nepochopím jak to mohou vyrábět. Výkonově také nesplňuje to co má. Raději si připlatit a koupit něco lepšího.
Používám k pohonu dvou ledniček , zatím bez problémů.
Sínusový měnič , zatím bez problémů. Uvidíme, jak dlouho vydrží.
výborná věc :-)
Carspa CAR 1KU-12 12V/230V 1000W modifikovaná sinus
Vietnam
Přidáno: 19. srpna 2021
(naposledy upraveno 19. srpna 2021)
Zakoupeno v JIRNO - STORE & SERVIS
- Cena, výkon
- Nieje hlučný (skúšané vonku)
- Pri priamom pripojení na batériu potiahne aj menšie náradie
- Na slabšie zariadenia ako notebook a pod možnosť napájať zo zapaľovača v aute
Zatiaľ nič
Funguje dle očekávání, za tu cenu jsem nic neočekával bůhvíjakého.
Snad mi to nevypálí elektroniku.
Funguje, co ví si přát?
Zaujal mne svými parametry a cenou,která je v dané třídě více než dobrá :-)
- Funkční.
- Chybí návod v ČJ
Plně splňuje moje požadavky na produkt.
- Funguje
- Funguje dle specifikace, tichý chod.
Stoprocentní produkt. velice spokojen.
Ještě jsem nic po 7 dnech od objednávky nic nedostala. Tak nemůžu hodnotit
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »