Nejnovější recenze ze sekce Měniče napětí do auta
Funguje, nastartuje i ledničku.
Malý bezproblémový UPS zdroj,většinou přežije 2x životnost baterie.První mi odešel mi po 8 letech.Za celou dobu jsem o něm v podstatě nevěděl,automatika pracovala bezchybně.Výměna proběhla hlavně kvůli hlučným ventilátorům,ale po 8 letech v prachu kotelny je to celkem pochopitelné.Používal jsem baterie 12V45Ah.Automatika nabíjení a v případě vypnutí sítě přepnutí na UPS byla velmi spolehlivá.Tento zdro můžu jen doporučit.Cena a výkon je velmi příznivá.
Na dovolenou do auta a k přívěsu, když musím použít něco, na co nestačí 12V. Nebo když doma vypadne elektrika. Na běžné věci výkon stačí.
jednoznačně super
- zdáse že jeto opravdu čistá sinusovka připojený motor běží hladce narozdíl od měničů s modifikovanou sinusvkou
- vyšší proud-odběr naprázdno cca 1,2 A
Vyzkoušeno krátce, funguje jak má. Výhodou je integrovaná USB zásuvka.
- zatím funguje
- Zařízení nebylo kompletně odzkoušeno protože bylo dodáno bez DO
funguje jak má fungovat
- slušný bezproblémový výkon a tichý provoz
- Přijatelná cena.
- funguje jak ma
- funguje jak ma
V parametrech se uvádí max. 120 W a neutáhne pumpu na padleboard 110 W
Měnič pracuje naprosto spolehlivě, náhlé výkyvy spotřeby zpracuje bez problémů, zatím úplná spokojenost
- Nízká cena, malé rozměry.
- Does 1300Watts with no issue
Device delivers very stable power and uses less than 20Watts itself, even vacuum with 1300 watts running with no issue, all devices plugged run as expected, no background noise from modified sinus wave. Overall a very good product.
Not working for many devices regardless of the power needed. Charger with 360W blocks the device directly when plugging, same applies for AC, washing machine and others.
- funguje spolehlivě
Výrobek zdaleka neodpovídá parametrům které výrobce udává. Je-li na výrobku od výrobce, že v pohodě zvládne spotřebiče s příkonem 1600W a ve špičce krátkodobě 3200W, tak by měl 100% napájet spotřebič s příkonem 1000W a to nezvládne, hned píská, že je přetížen a pak vypne.
Nedoporučuji tento invertor kupovat, na to co dovede je příliš drahý. Prodejce by se měl zamyslet, zda bude i nadále tento výrobek obchodovat. Vědět tuto skutečnost, tento měnič bych si nikdy nekoupil. Jeho použití je omezené - nižší, než výrobce udává. Pokud je takováto skutečnost u většiny měničů, tak to abych si kupoval měnič na 5000W do budoucna...